GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Αυγή" κάνει επίθεση στον Καμμένο...

Για δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές δηλώσεις κατηγορεί η εφημερίδα «Αυγή» τον Πάνο Καμμένο με όλα όσα δήλωσε πρόσφατα για τους μετα...

Για δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές δηλώσεις κατηγορεί η εφημερίδα «Αυγή» τον Πάνο Καμμένο με όλα όσα δήλωσε πρόσφατα για τους μετανάστες.
Η δήλωση που άναψε τα αίματα και  εξόργισε τη στήλη του Θανάση Καρτερου θέλει τον κ.  Καμμένο να απειλεί τους δανειστές ότι αν «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο».
Και γράφει το άρθρο: «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».
«Από επίσημα και ανεπίσημα γερμανικά χείλη έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια όσα σέρνει η σκούπα. Τεμπέληδες, κλέφτες, διεφθαρμένοι, ανίκανοι. Μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά, η δήλωση του Καμμένου είναι πταίσμα.. Την άρπαξαν και την περιφέρουν δήθεν οργισμένοι! Μπούρδες δηλαδή 100 φορές πιο άδικες και ηλίθιες από αυτές που τις προκάλεσε. Και 1000 φορές πιο δηλητηριώδεις.»

1 σχόλιο

  1. k. Θανάση Καρτερέ εάν δοθούν χαρτιά
    στούς ταλαίπωρους μετανάστες οπως σωστά λέει ο κ. Καμμένος θεωρούνται τετράποδα κατά τήν γνώμη σας; Αφού είναι γνωστό οτι οι άνθρωποι αυτοί ο σκοπός τους είναινά πάνε πρός τήν βόρεια Ευρώπη, Γερμανία, Αγγλία καί αλλού καί οχι στήν χώρας μας.Στούς τόσους χλευασμούς, εκβιασμούς καί ταπεινώσεις εμείς δέν έχουμε κανένα μέτρο πίεσης. Θά τά καταπίνουμε όλα; Ελεος ! Ας σοβαρευτείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση