GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως οι Γάλλοι έδωσαν ζωή στο Θεό Απόλλωνα

Το νέο project μιας γαλλικής εταιρείας ψηφιακής τέχνης με όνομα «Golem x Apollo» δίνει ζωή στον αρχαίο Έλληνα Θεό Απόλλωνα. Οι νέες τεχ...

Πως οι Γάλλοι έδωσαν ζωή στο Θεό Απόλλωνα
Το νέο project μιας γαλλικής εταιρείας ψηφιακής τέχνης με όνομα «Golem x Apollo» δίνει ζωή στον αρχαίο Έλληνα Θεό Απόλλωνα.
Οι νέες τεχνολογίες κάνουν τα εκθέματα και την τέχνη να ζωντανεύει στις μουσειακές εκθέσεις. Χωρίς υπερβολές, η εικονική πραγματικότητα σε εκθέματα και οι οθόνες αφής επιτρέπουν στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν με την τέχνη με πολλαπλούς τρόπους.
Οι Γάλλοι χρησιμοποίησαν αρχαία γλυπτά και βίντεο για τη δημιουργία πρωτόγνωρων συναισθημάτων. Η εταιρεία με τη χρήση τεχνολογίας χαρτογράφησης προσώπου, έδωσε ζωή στο γλυπτό του Απόλλωνα, ένα από τα πιο σημαντικά και πολύπλοκα γλυπτά των Ολύμπιων θεών στην ελληνική Μυθολογία, δίνοντας στο γλυπτό συγκινητικό βλέμμα και αληθοφανείς εκφράσεις του προσώπου. 
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση