GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Οι Ευρωπαίοι θέλουν ένα συμπαγές σχέδιο μεταρρυθμίσεων

Ένα πιο συμπαγές σχέδιο μεταρρυθμίσεων φαίνεται ότι ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση οι ευρωπαίοι ηγέτες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ει...

Bloomberg: Οι Ευρωπαίοι θέλουν ένα συμπαγές σχέδιο μεταρρυθμίσεων

Ένα πιο συμπαγές σχέδιο μεταρρυθμίσεων φαίνεται ότι ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση οι ευρωπαίοι ηγέτες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg.

Σύμφωνα με αυτό, οι ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποίησαν χθες τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι ο χρόνος εξαντλείται για την Ελλάδα και ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να υποβάλει σύντομα νέα μέτρα.

Όπως τονίζεται, οι Ευρωπαίοι, πήραν έναν πιο ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να πιέσουν να αρθεί το αδιέξοδο που έχει παρεμποδίσει τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να ξεκλειδώσει τη χρηματοδότηση της διάσωσης από τότε που ήρθε στην εξουσία τον Ιανουάριο.

"Χωρίς μια σημαντική λύση, η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεμείνει από χρήματα το συντομότερο αυτό το μήνα, καθώς λήγουν πληρωμές χρέους και πρέπει να καταβληθούν μισθοί και συντάξεις", σημειώνει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση