GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έκανα bullying και ντρέπομαι": 3 επώνυμοι μιλούν για την εμπειρία τους

«Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε, οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, να σταματήσει το bullying. Και στη δική μου γενιά γινόταν αυτό....

«Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε, οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, να σταματήσει το bullying. Και στη δική μου γενιά γινόταν αυτό. Το έχω βιώσει, αλλά από την κακιά πλευρά – το κάναμε εμείς», έχει δηλώσει για το θέμα ο τραγουδιστής Νίνο.

«Όχι τόσο σκληρά όσο ακούγεται τώρα», σημείωσε αναφερόμενος στην περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και πρόσθεσε: «Ζήτησα συγνώμη. Ντρέπομαι γι’ αυτό. Όλα τα παιδιά κοροϊδεύουν το ένα το άλλο, αλλά όχι με τόσο σκληρό τρόπο. Είναι της εφηβείας αυτό». 

Ένα συγκλονιστικό κείμενο ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο Facebook o Άγγελος Πυριόχος. «Αθήνα. Νυχτερινό στη Λιοσίων ανάμεσα σε μπουρδέλα και πλατεία Βάθης. Ο Γιώργος είχε έρθει με την οικογένεια του από την Αίγυπτο. 

Τον έχω πάντα στο μυαλό μου. Κοντούλης, σεμνός, δεν μιλούσε καλά ελληνικά και ερωτεύτηκε ένα κορίτσι από την τάξη. Και τι τάξη! 16 εγώ, 18 ο Γιώργος, όλοι οι άλλοι από 25 και πάνω. 

Το κορίτσι που ερωτεύτηκε, είχε πάρει όλο το σχολείο. Όταν τόλμησε να της πει κάτι, εκείνη φώναξε τους μεγάλους, το ανακοίνωσε και άρχισε το μαρτύριο. 

Ο Γιώργος έριξε οινόπνευμα στο σώμα του αλλά επειδή αργούσε ο θάνατος, έτσι όπως καιγόταν, κρεμάστηκε. 

Όλα στο σχολείο συνεχίστηκαν κανονικά. Η συμμαθήτρια τρία χρόνια μετά άνοιξε μπορντέλο μαζί με δυο αγόρια της τάξης. Σήμερα στο χωράφι τσάπιζα και είχα οργή, είχα και μίσος, μια για τον καθηγητή, μια για την πουτάνα, μια για μένα, πολλές για όλους τους άλλους ευυπόληπτους…», έγραψε, μεταξύ άλλων.

 

Άσχημες παιδικές μνήμες ξύπνησε στον τραγουδιστή Μαυρίκιο Μαυρικίου η υπόθεση Γιακουμάκη. Όπως εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα», «στην περίπτωσή μου το bullyingξεκίνησε από το δημοτικό με πειράγματα για τα περιττά κιλά που είχα. Στο γυμνάσιο τα πειράγματα έδωσαν τη θέση τους σε βρισιές, σπρωξίματα, ενώ μια μέρα με χτύπησαν άσχημα και κατέληξα στο νοσοκομείο […]. Άλλη φορά με κρατούσαν δύο και ο τρίτος προσπαθούσα να μου βάλει κέρμα στο στόμα και μου φώναζε ότι είμαι τζουκ μποξ. Τον καταλαβαίνω τον Βαγγέλη – πέρασα τα ίδια. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς γονείς που με έσωσαν, διότι πριν κάνω κάποια άσχημη σκέψη εμφανιζόταν η μητέρα μου σαν από μηχανής θεός». 

Ο κύπριος τραγουδιστής πήγε σχολείο στη γενέτειρά του, ενώ έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σόου. Η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον ήταν στον στρατό. «Το αποκορύφωμα ήταν όταν επιχείρησε κάποιος να με βιάσει στον στρατό. Το ανέφερα στον διοικητή όμως δεν προχώρησα σε επίσημη καταγγελία διότι δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση