GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δημοσιογράφος του CNBC που εκνεύρισε τον Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την ενόχληση του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσαν οι επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου του CNBC, Julia Chatterley, σχετικά με τη φωτογράφιση το...

Η δημοσιογράφος του CNBC που εκνεύρισε τον Βαρουφάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την ενόχληση του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσαν οι επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου του CNBC, Julia Chatterley, σχετικά με τη φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του στο Paris Match.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε ο κ. Βαρουφάκης ενώ ήταν στο Κόμο της Ιταλίας για το ετήσιο φόρουμ της ιταλικής δεξαμενής σκέψης, «Αμπροζέτι», η δημοσιογράφος ανέφερε ότι "το δημοσίευμα του Paris Match ήταν μια καταστροφή από την άποψη των δημοσίων σχέσεων"

"Θα μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω συγκεκριμένα δημοσιεύματα", απάντησε ο κ. Βαρουφάκης. 

"Εσείς όμως το δώσατε στη δημοσιότητα" του είπε η Julia Chatterley, με τον κ. Βαρουφάκη να επαναλαμβάνει ότι δεν επιθυμεί να κάνει  κάποιο σχόλιο.

"Εχετε γίνει βάρος για την κυβέρνηση; Προσπαθείτε να περάσετε ένα σοβαρό μήνυμα και αυτά τα πράγματα αποσπούν την προσοχή!" τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον κ. Βαρουφάκη να της απαντά: "Εσείς είσαστε βάρος για το κανάλι σας;"

"Προσπαθώ να μην γίνομαι βάρος" είπε εκείνη. 

"Το ίδιο κι εγώ", σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης αποχωρώντας on camera, χωρίς να απαντήσει στην επόμενη ερώτησή της αναφορικά με το ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση