GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Deutsche Bank: Να μην υποτιμηθεί ο κίνδυνος ενός Grexit

Να μην υποτιμηθεί ο κίνδυνος ενός Grexit, συστήνει στις αγορές η Deutsche Bank, εάν και το βασικό σενάριο που λαμβάνει υπόψιν είναι να υπάρξ...

Deutsche Bank: Να μην υποτιμηθεί ο κίνδυνος ενός Grexit

Να μην υποτιμηθεί ο κίνδυνος ενός Grexit, συστήνει στις αγορές η Deutsche Bank, εάν και το βασικό σενάριο που λαμβάνει υπόψιν είναι να υπάρξει μια ισορροπημένη συμβιβαστική λύση για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, όπως επισημαίνει σε ανάλυσή της Deutsche Bank.

Στο σημερινό κεφάλαιο για την Ελλάδα με υπότιτλο "Don’t underestimate Grexit" (Μην υποτιμάτε το Grexit), η Deutsche Bank παραμένει σταθερή στην άποψή της ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης, βλέποντας ότι θα βρεθεί μια ισορροπημένη συμβιβαστική λύση για την ελληνική κρίση.
Στις 20 Φεβρουαρίου, η Ελλάδα συμφώνησε να επεκτείνει το τρέχον πρόγραμμα δανεισμού παρά το γεγονός ότι νωρίτερα δήλωσε ότι δεν θα το έκανε.

Το αν ένα Grexit θα οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμη μετάδοση της κρίσης ή όχι εξαρτάται από την αντίληψη της αγοράς για το προς τα που θα κινηθούν οι χειρισμοί του ελληνικού ζητήματος και για την εμπιστοσύνη στην εξουσία της ΕΚΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση