GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξελίξεις στο θέμα Σίλντελφενλντ στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και όπως φαίνεται εντός της ημέρας στο θέμα Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη ...

Eξελίξεις στο θέμα Σίλντελφενλντ στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και όπως φαίνεται εντός της ημέρας στο θέμα Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος είχαν επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη στόπερ, του οποίου ο δανεισμός από την Ντιναμό Μόσχας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ταυτόχρονα η συνεργασία του με τον ρώσικο σύλλογο. 

Οι «πράσινοι» θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και εξέφρασαν την επιθυμία τους στην πλευρά του παίκτη στο πρόσφατο ραντεβού και γενικότερα η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. 

Σήμερα θα γίνει όπως φαίνεται το επόμενο βήμα και το πλέον καθοριστικό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει από την πατρίδα του, καθώς είχε πάρει διήμερη άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να τα πει με τον Λεωνίδα Βόκολο. Επιπλέον, θα υπάρξει επαφή και με τον μάνατζερ του. 

Αμφότερες οι πλευρές δείχνουν ότι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το σημείο «κλειδί» είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το «τριφύλλι» θα προτείνει τριετές σύμφωνα με πληροφορίες. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση