GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ πένθος για το θάνατο του Eυριπίδη Σκλιβανίτη

Βαρύ πένθος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό μετά την είδηση του θανάτου του 20χρονου πρωταθλητή κωπηλασίας, Ευριπίδη Σκλιβανίτη.     ...

Βαρύ πένθος για το θάνατο του Eυριπίδη Σκλιβανίτη

Βαρύ πένθος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό μετά την είδηση του θανάτου του 20χρονου πρωταθλητή κωπηλασίας, Ευριπίδη Σκλιβανίτη.       

Ο άτυχος αθλητής πήγαινε με το αυτοκίνητό του προς το χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων την Κυριακή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό.

Συλλυπητηρια Κοντονή 

Θερμά συλλυπητήρια απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής στην οικογένεια του νεαρού πρωταθλητή της κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής.

«Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια ενός κωπηλάτη που τίμησε τα ελληνικά χρώματα σε διεθνές επίπεδο αφήνοντας το δικό του στίγμα τόσο με τις διακρίσεις του όσο και την υποδειγματική του συμπεριφορά εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην ομάδα του τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και στους συναθλητές του», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ Κοντονής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση