GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Λαφαζάνη με Eldorado Gold και Ελληνικός Χρυσός...

Την επίσκεψη εκπροσώπων της Eldorado Gold και της Ελληνικός Χρυσός δέχτηκαν το Σάββατο (07/03) ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περ...

Την επίσκεψη εκπροσώπων της Eldorado Gold και της Ελληνικός Χρυσός δέχτηκαν το Σάββατο (07/03) ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης.
Πιο συγκεκριμένα, στο υπουργείο μετέβησαν ο Καναδός πρέσβης στην Αθήνα, Ρόμπερτ Πεκ, ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, Πολ Ράιτ, ο πρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός, Εντουάρτο Μούρα και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.
Οι δύο πλευρές είχαν μια πρώτη ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις. Η ηγεσία του υπουργείου, μάλιστα, πρόκειται σύντομα να επισκεφτεί την περιοχή για να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα για την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση