GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίνι Σύνοδος: Σημάδια σύγκλισης. Πιθανό έκτακτο Eurogroup την άλλη βδομάδα...

Σημάδια σύγκλισης αλλά όχι ταύτισης διαπιστώνουν κοινοτικές πηγές στην οχταμερή εν τέλη συνάντηση των Βρυξελλών. "Θέλουμε για να προ...

Σημάδια σύγκλισης αλλά όχι ταύτισης διαπιστώνουν κοινοτικές πηγές στην οχταμερή εν τέλη συνάντηση των Βρυξελλών.
"Θέλουμε για να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες υλοποιήσιμες μεταρρυθμίσεις σε άμεσο χρόνο". Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup την επόμενη βδομάδα προκειμένου να μπουν οι δεσμεύσεις σε τροχιά υλοποίησης.
Παράλληλα, διαπιστώνουν δεν υπάρχει ζήτημα ρευστότητας μέχρι τον Απρίλιο. Όσον αφορά το ζήτημα του Grexit, αναφέρουν ότι πολιτικά δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ωστόσο "αν δεν βρεθεί λύση ακόμα δεν ξέρουμε".
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εξέφρασε την ενόχλησή του για τη στάση της Ελλάδας έναντι των τεχνικών κλιμακίων λέγοντας πως "η συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια δεν ήταν η βέλτιστη".
"Να σταματήσει η επιθετική ρητορική από την ελληνική κυβέρνηση", είπε.
Τέλος, οι κοινοτικές πηγές ανέφεραν πως ο κ. Τσίπρας και οι άλλοι 7 συμμετέχοντας στη μίνι Σύνοδο "είναι μέσα 80 λεπτά και κάθε λεπτό που περνάει είναι θετικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση