GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Πηγαίνει με πακέτο μέτρων στο Eurogroup ο Βαρουφάκης

Με ένα πακέτο συγκεκριμένων και κοστολογημένων μέτρων θα πάει στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης...

Δραγασάκης: Πηγαίνει με πακέτο μέτρων στο Eurogroup ο Βαρουφάκης

Με ένα πακέτο συγκεκριμένων και κοστολογημένων μέτρων θα πάει στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάνης Δραγασάκης σε δηλώσεις του μετά από διευρυμένη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετείχε.

Όπως σημείωσε ο κ. Δραγασάκης, τα μέτρα που θα καταθέσει στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών θα είναι ποσοτικοποιημένα και θα προάγουν την αποτελεσματικότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη στον τομέα της οικονομίας.

“Η κυβέρνηση έχει το δικό της πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων”, διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως η συμφωνία του Eurogroup είναι υποσύνολο στο πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Στη συνάντηση μετείχαν, εκτός του κ. Δραγασάκη, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση