GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναρίτη: Δεν περιμένουμε κάτι άσχημο στο Eurogroup

«Η συζήτηση είναι αρκετά θετική. Δεν περιμένουμε κάτι άσχημο, εκτός αν υπάρχει πολιτική αντίδραση την οποία δεν μπορώ να ελέγξω», δήλωσ...

Παναρίτη: Δεν περιμένουμε κάτι άσχημο στο Eurogroup «Η συζήτηση είναι αρκετά θετική. Δεν περιμένουμε κάτι άσχημο, εκτός αν υπάρχει πολιτική αντίδραση την οποία δεν μπορώ να ελέγξω», δήλωσε το Σάββατο η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Έλενα Παναρίτη, αναφορικά με τη νέα επιστολή με τις επτά μεταρρυθμίσεις που έστειλε ο Γιάννης Βαρουφάκης στον πρόεδρο του Eurogroup.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο από αυτό που κάναμε στις 20 Φεβρουαρίου. Ήταν δύσκολη η διαπραγμάτευση της 20ης», σημείωσε, μιλώντας στο Mega. Πρόσθεσε ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θα γίνει η αναμενόμενη παρουσίαση από την ελληνική πλευρά μερικών από τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει δεσμευθεί ότι θα κάνει η κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Η κ. Παναρίτη επανέλαβε ότι στο EuroWorking Group της περασμένης Τετάρτης δεν συζητήθηκε το θέμα της Ελλάδας, ενώ επισήμανε ότι η ελληνική πλευρά για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη έναντι των εταίρων έστειλε αυτή την επιστολή πολύ νωρίτερα.

Ερωτηθείσα αν στο Eurogroup της Δευτέρας θα ζητηθεί η καταβολή μέρους της δόσης των 7,2 δισ. απάντησε: «μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Θα το δούμε τη Δευτέρα».

Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει η αίσθηση πως οι εταίροι θέλουν να μας ταπεινώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση