GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να μπείτε στο Facebook… ανοίξτε του το μάτι!

Η Apple και Samsung επένδυσαν σε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων για τα εξελιγμένα μοντέλα των πιο διάσημων συσκευών τους, ωστόσο η F...

Για να μπείτε στο Facebook… ανοίξτε του το μάτι!
Η Apple και Samsung επένδυσαν σε σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων για τα εξελιγμένα μοντέλα των πιο διάσημων συσκευών τους, ωστόσο η Fujitsu αποφάσισε να πάει μερικά βήματα παραπέρα.

Η γιαπωνέζικη εταιρεία ανέπτυξε ένα σύστημα ελέγχου της ταυτότητας μέσω της ίριδας, για το ξεκλείδωμα των smartphones με μια σάρωση των ματιών του χρήστη, που θυμίζει κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Η πρωτότυπη αυτή έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο στο Facebook, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες web υπηρεσίες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline και εκτίθεται στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Η εταιρεία σχολίασε ότι η νέα μέθοδος ελέγχου της ταυτότητας του χρήστη που ανέπτυξε, χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας, η οποία είναι δύσκολο να πλαστογραφηθεί και πολύ βολική για το χρήστη.

«Η οθόνη μπορεί να ξεκλειδώσει απλά… με μια ματιά, κάτι που εξαλείφει την ανάγκη χρήσης των χεριών, όταν για παράδειγμα φορά κανείς γάντια και δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση