GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Fly me to the moon!

Πρόκειται να ταξιδέψετε με αεροπλάνο και ήδη νιώθετε ένα μικρό κόμπο στο στομάχι; Μήπως η ιδέα ενός ταξιδιού στους αιθέρες σας αγχώνει,...

Fly me to the moon!

Πρόκειται να ταξιδέψετε με αεροπλάνο και ήδη νιώθετε ένα μικρό κόμπο στο στομάχι; Μήπως η ιδέα ενός ταξιδιού στους αιθέρες σας αγχώνει, δημιουργώντας σας ένταση, άγχος και αρκετές αρνητικές σκέψεις;

Αγαπητοί μου δεν υπάρχει λόγος, ίσα ίσα που ταξιδεύοντας κανείς πλέον με ένα σύγχρονο airbus, έχει την δυνατότητα να ζήσει μια άκρως απολαυστική και συνάμα εντυπωσιακή εμπειρία. Τόσο οι μαγικές εικόνες που θα αντικρίσετε (εάν έχετε κάθισμα στο παράθυρο και δεν σας το έχει πάρει ο διπλανός), όσο και η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώσετε ενώ θα πετάτε προς τον αγαπημένο σας προορισμό, είναι κάτι το απερίγραπτο.

Για όσους όμως δεν πείστηκαν αρκετά από τα παραπάνω και η πίεση τους κυμαίνεται ακόμη σε υψηλά επίπεδα, σας έχω οκτώ έξυπνες λύσεις που θα σας κάνουν να δείτε το ταξίδι με αεροπλάνο με άλλα μάτια.

*Αναταράξεις: Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό και παράλληλα ενοχλητικό από τις αναταράξεις και τα κενά αέρος. Αλλά τι να κάνετε στον αέρα βρίσκεστε, μην τα θέλετε και όλα δικά σας. Η λύση λοιπόν είναι μία. Προσπαθήστε να κλείσετε θέση στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους που τα σκαμπανεβάσματα δεν γίνονται τόσο αισθητά, όσο στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και απολαύστε το ταξίδι σας.

*Καλός ο καφές , αλλά συνήθως η καφεΐνη που περιέχει δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα και κάποιες φορές ακόμη και σπασμούς . Για αυτό λοιπόν, προτιμότερο είναι όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ως μέσο το αεροπλάνο για κάποιο ταξίδι σας, να αποφύγετε τα καφεϊνούχα ροφήματα.

*Επίσης, παρήγορο για όσους τρέμουν στην σκέψη ενός ταξιδιού στον αέρα, είναι το γεγονός ότι τα αεροπλάνα θεωρούνται ο δεύτερος ασφαλέστερος τρόπος στον κόσμο για τις μετακινήσεις μας, συν ότι μέσα σε λίγες ώρες βρισκόμαστε στον προορισμό της αρεσκείας μας.

*Σίγουρα, όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, (ακόμη και επαγγελματικό ) το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κανονίσετε τι θα κάνετε κατά την παραμονή σας στο μέρος που επιλέξατε για να περάσετε καλά. Ακόμη λοιπόν και η ιδέα της διασκέδασης αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο να ξεπεράστε την φοβία σας στα αεροπλάνα και να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το ταξίδι σας.

*Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο κατά την διάρκεια της πτήσης , είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε παίζοντας sudoku. Έτσι, και το μυαλό σας θα είναι συγκεντρωμένο με αποτέλεσμα να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, και θα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβετε.

*Αν έχετε την επιλογή, ταξιδέψτε με κάποιον που εμπιστεύεστε, καθώς αυτό θα σας ηρεμήσει και παράλληλα θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλής .

*Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία των αεροσυνοδών κατά την διάρκεια του ταξιδιού, καθώς μία από τις αρμοδιότητες τους είναι να χαλαρώνουν με χαμόγελο και φιλική διάθεση τους νευρικούς επιβάτες. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν.

*Μη βλέπετε εκπομπές που μιλάνε για ατυχήματα στον αέρα και μη μιλήσετε με γνωστούς που τείνουν να περιγράφουν τις χειρότερες πτήσεις της ζωής τους.

Μετά από αυτό το άρθρο θα δείτε σίγουρα το ταξίδι με το αεροπλάνο, με άλλο μάτι!!!

Γράφει η Ελευθερία Σπυράκη για το k-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση