GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβάτης της Germanwings ευχαριστεί πιλότο της εταιρίας

Ευχαριστήριο μήνυμα προς έναν πιλότο της Germanwings δημοσίευσε στο facebook της εταιρίας μία επιβάτης λίγες ώρες μετά την τραγωδία του...

Επιβάτης της Germanwings ευχαριστεί πιλότο της εταιρίας

Ευχαριστήριο μήνυμα προς έναν πιλότο της Germanwings δημοσίευσε στο facebook της εταιρίας μία επιβάτης λίγες ώρες μετά την τραγωδία του μοιραίου Airbus που στοίχισε τη ζωή σε 150 επιβάτες.

Η Britta Englisch, ήταν μία επιβάτης που επιβιβάστηκε σε σε πτήση από το Αμβούργο στη Κολωνία με ανάμεικτα συναισθήματα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο όπως περιέγραψε, η κίνηση του πιλότου να μιλήσει ανοικτά στους επιβάτες τήν καθησύχασε. 

"Ο κυβερνήτης όχι μόνο χαιρέτησε προσωπικά τον κάθε επιβάτη αλλά έβγαλε και λόγο πριν την απογείωση. Όχι από το πιλοτήριο αλλά από την καμπίνα για το πως ο ίδιος και το πλήρωμα είχαν επηρεαστεί από την τραγωδία. Για το πως το πλήρωμα αισθανόταν περίεργα αλλά όλοι ήταν εκεί εθελοντικά. Για το πως ο ίδιος έχει μια οικογένεια επίσης, το πλήρωμα το ίδιο και πως ο ίδιος θα κάνει το παν για να είναι μαζί τους το βράδυ. Ήταν εντελώς καθησυχαστικό και τότε όλο το αεροπλάνο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτό τον πιλότο, επειδή κατάλαβε ότι ακριβώς σκεφτόμασταν και επειδή με έκανε να αισθανθώ καλά για την πτήση", έγραψε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση