GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Bild "συγκλονίστηκε" από τη σφαγή του Διστόμου - ΦΩΤΟ

«Επιζήσαμε από τη σφαγή στο Δίστομο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, σχετικά με τις αξιώσεις της ελληνικής κυβέ...

H Bild συγκλονίστηκε από τη σφαγή του Διστόμου - ΦΩΤΟ

«Επιζήσαμε από τη σφαγή στο Δίστομο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, σχετικά με τις αξιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των θυμάτων των ναζί για τις αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος.

«Κρίνετε την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στους Έλληνες ως παράλογη; Διαβάστε την παρακάτω ιστορία» σημειώνει στον υπότιτλο η Bild, η οποία φιλοξενεί μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από τις θηριωδίες των Γερμανών στο Δίστομο.

«Εν μέσω της κρίσης χρέους, η Ελλάδα έθεσε το ζήτημα των αποζημιώσεων στο τραπέζι» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα και συνεχίζει:

«Η Γερμανία δεν θέλει να πληρώσει, καθώς δεν βλέπει η εν λόγω αξίωση να ‘στέκει’ νομικά. Ωστόσο εκτός από τη νομική διάσταση δεν υπάρχει και η ηθική υποχρέωση;» διερωτάται η Bild στο δημοσίευμά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση