GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Κωνσταντοπούλου "επέβαλε" πρόταση της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία. Σάλος στη Βουλή...

Την πρόταση της Χρυσής Αυγής για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για την ανάσχεση της ανθρωπιστική κρίσ...

Την πρόταση της Χρυσής Αυγής για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για την ανάσχεση της ανθρωπιστική κρίσης, υιοθέτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.
Αφού ο εισαγγελέας φυλακών δεν έδωσε άδεια στους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες βουλευτές να προσέλθουν στη Βουλή και να στηρίξουν το αίτημα του κόμματος για ονομαστική ψηφοφορία, το κόμμα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 15 υπογραφές για τη διεξαγωγή της ονομαστικής και όπως όλα έδειχναν η ονομαστική δεν θα γινόταν.
Όμως η κ. Κωνσταντοπούλου κάνοντας χρήση σχετικού άρθρου (72α) του Κανονισμού της Βουλής, έκρινε ότι είναι αναγκαία αυτή η ονομαστική ψηφοφορία και ουσιαστικά την προκάλεσε η ίδια, υιοθετώντας και στηρίζοντας την «αποτυχημένη» πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής.
Η στάση αυτή της Προέδρου της Βουλής προκάλεσε εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης.

1 σχόλιο

  1. Πάντως η ταμπακέρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ΕΑΝ θα γίνει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ή, με πρόσχημα τα περί ΧΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ!!!. . . Μου Θυμίζει το επίμονο ΔΗΜΟΣΙΟ ερώτημά μου που ήταν "πότε θα γίνει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;" Το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαντήθηκε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε σχετική Ψηφοφορία. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση