GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον κρυφό της πόθο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στη Τζένη Μπαλατσινού και στην εκπομπή Joy για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, θυμήθηκε την πρ...

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον κρυφό της πόθο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στη Τζένη Μπαλατσινού και στην εκπομπή Joy για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, θυμήθηκε την πρόταση γάμου του Θέμη Σοφού και αποκάλυψε το τηλεοπτικό της όνειρο.

Για την απόκτηση τρίτου παιδιού:

«Δεν με αφήνει αδιάφορη το ενδεχόμενο αυτό, αλλά όχι ακόμα. Νιώθω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο και ως άνθρωπος, ως μανούλα. Να βρω τα πατήματά μου»

Για το τηλεοπτικό της όνειρο:

«Δε σου κρύβω ότι μελλοντικά θα ήθελα να κάνω κάτι πιο ενημερωτικό. Μια εκπομπή σαν της Πόπης Τσαπανίδου θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι, σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ξέρω, όμως, πως στην Ελλάδα υπάρχουν ταμπέλες. Μπορεί να είμαι ικανή να το υποστηρίξω, ωστόσο ο κόσμος δεν ξέρω αν θα το δεχόταν εύκολα. Αλλά είναι ένας κρυφός μου πόθος».

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της:

«Ένα βράδυ μου είπε να πάμε για φαγητό, του έλεγα πως είμαι κουρασμένη και τελικά μου έκανε την πρόταση εκείνο το βράδυ. Κάναμε μια κουβέντα και το συζητήσαμε κάπως. Τελικά βρήκα δυνάμεις εκείνο το βράδυ και ξενύχτησα μέχρι τις 3 το πρωί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση