GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Husqvarna: Όλα έτοιμα για τη σεζόν MXGP 2015

Οι επίσημες ομάδες της Husqvarna είναι έτοιμες να ξεκινήσουν επιθετικά το πρωτάθλημα MXGP και MX2 του 2015, με τον πρώτο γύρο του Παγκο...

Husqvarna: Όλα έτοιμα για τη σεζόν MXGP 2015
Οι επίσημες ομάδες της Husqvarna είναι έτοιμες να ξεκινήσουν επιθετικά το πρωτάθλημα MXGP και MX2 του 2015, με τον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross να ξεκινά στο Κατάρ αυτό το Σάββατο.
 
Κάνοντας την αρχή, μετά από μεγάλη αναμονή οι ομάδες της Husqvarna, Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing και Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing, θα συμμετέχουν με τέσσερις αναβάτες στο MXGP και έναν στην MX2, σε ένα Πρωτάθλημα 18 γύρων. 
 
Παρατάσσοντας τρεις αναβάτες στην κατηγορία MXGP, η Εργοστασιακή Ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna οδεύει προς το Qatar ανανεωμένη μετά τις πολύ ενθαρρυντικές επιδόσεις πριν την σεζόν στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross. Συμμετέχοντας σε μια σειρά αγώνων τριών γύρων σαν «προπόνηση» πριν την αρχή της σεζόν MXGP 2015, οι τρεις αναβάτες της ομάδας – Max Nagl, Todd Waters και Nathan Watson – σημείωσαν πολύ υποσχόμενα αποτελέσματα. Βάζοντας φωτιά στους κυλίνδρους των μοτοσυκλετών της, η τριάδα θα ξεκινήσει την σεζόν στο MXGP με τις καλύτερες προοπτικές αυτό το Σάββατο. 
 
Ολοκληρώνοντας το 2014 με εντυπωσιακό στυλ ο έμπειρος Max Nagl, είναι γνωστό ότι έχει την ταχύτητα, έχει στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα MXGP στον οποίο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Με ισχυρό όπλο μια Husqvarna FC450, ο Nagl αναμένεται να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο υψηλών προσδοκιών πρωτάθλημα MXGP. 
 
Μαζί με τον Nagl, στην Εργοστασιακή Ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna, θα συμμετέχουν στο άνοιγμα της σεζόν του MXGP 2015 οι Todd Waters και Nathan Watson, αποφασισμένοι να δείξουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Με τον Todd να ξεκινάει την δεύτερη του σεζόν στη διοργάνωση GP και τον έτοιμο τώρα να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του MXGP 2015, Nathan, ολοκληρώνεται η πολύ ισχυρή ομάδα MXGP. 
 
Εκπροσωπώντας την Husqvarna στην MX2 και MXGP, η Εργοστασιακή Ομάδα Wilvo Nestaan Husqvarna θα παρατάξει τους Aleksandr Tonkov και Dean Ferris. Τελειώνοντας την σεζόν του 2014 όγδοος στην τελική βαθμολογία της κατηγορίας MX2, ο Tonkov μπαίνει στο Losail έτοιμος για βελτίωση έχοντας δείξει εντυπωσιακή ταχύτητα προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Λίγο ωριμότερος και λίγο πιο έμπειρος ο Tonkov, έφερε καλά αποτελέσματα στους αγώνες πριν την σεζόν και είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη στην κατηγορία MX2. 
 
Πίσω στην δράση του ανταγωνισμού, μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι στο τέλος της περσινής σεζόν, ο Dean Ferris ελπίζει να κάνει μια δυναμική πρώτη εμφάνιση στο MXGP, για την νέα του ομάδα Wilvo Nestaan. Σε καλή φυσική κατάσταση, υγιής και δυνατός, ο Αυστραλός είναι σίγουρα ένας αναβάτης που θα δούμε να πρωταγωνιστεί στο MXGP. 
 
Πηγή: Mototriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση