GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Σεπτέμβριο θα βγει στην αγορά το νέο μεγαλύτερο iPad

Το νέο iPad θα καθυστερήσει να βγει στην κυκλοφορία. Η ταμπλέτα με τη μεγαλύτερη οθόνη από κάθε άλλη έκδοση του μοντέλου μέχρι αυτή τη ...

Το Σεπτέμβριο θα βγει στην αγορά το νέο μεγαλύτερο iPad

Το νέο iPad θα καθυστερήσει να βγει στην κυκλοφορία. Η ταμπλέτα με τη μεγαλύτερη οθόνη από κάθε άλλη έκδοση του μοντέλου μέχρι αυτή τη στιγμή, μεγέθους 12,9 ιντσών θα βγει στην αγορά το Σεπτέμβριο, κυρίως λόγω του ότι υπάρχει καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την προμήθεια ανταλλακτικών, όπως δήλωσε ανώνυμα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει καλά τα πράγματα στην εταιρεία.

Η Aple είχε αρχικά προγραμματίσει την έκδοση του νέου iPad εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η νέα ταμπλέτα αποτελεί μία προσπάθεια του αμερικανικού κολοσσού να αναζωογονήσει τη σειρά των προϊόντων iPad, καθώς έχουν σημειωθεί σημαντικά οι πωλήσεις του τον τελευταίο ένα χρόνο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα iPad αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό και από τα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη - iPhone 6 και iPhone 6 plus - τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση