GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ISIS: Ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση στη Λιβύη

Ένοπλοι, πιστοί στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακ...

ISIS: Ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση στη Λιβύη

Ένοπλοι, πιστοί στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, ανέλαβαν σήμερα την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε ένα σημείο ελέγχου σε προάστιο της Λιβύης, αναφέρεται σε ανακοίνωση που ανέρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία τσάντα γεμάτη εκρηκτικά εξερράγη σε ένα σημείο ελέγχου δίπλα σε κτίριο της Διεύθυνσης Ασφαλείας στο Τζανζούρ, που βρίσκεται δυτικά της Τρίπολης, τραυματίζοντας 5 αστυνομικούς, δήλωσε ο Εσάμ Νας, εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας ασφαλείας. Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανέρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Ομάδες τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν δηλώσει πίστη στο ΙΚ κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, έχουν αναλάβει την ευθύνη για αρκετές μεγάλες επιθέσεις, όπως αυτή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Τρίπολης τον Ιανουάριο κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 5 ξένοι και 4 Λίβυοι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση