GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Βαρουφάκης της θυμίζει τον Lord Voldemort

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένες της εκπομπής «Όλα», το βράδυ της Τρίτης και μίλησαν για τη φιλία τους, γ...

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Βαρουφάκης της θυμίζει τον Lord Voldemort

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένες της εκπομπής «Όλα», το βράδυ της Τρίτης και μίλησαν για τη φιλία τους, για την παρουσίαση του φετινού ελληνικού τελικού της Eurovision και την αμοιβή τους για αυτήν, αλλά και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Για την απόφαση να παρουσιάσουν αφιλοκερδώς τον ελληνικό τελικό, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε:

«Τα χρήματα που πήραμε τα βάλαμε σε σεντούκι κι αν έρθει δύσκολος καιρός, τον Μάιο, θα ανοίξουμε το σεντούκι και θα μπορέσουμε να φάμε από αυτά τα χρήματα. Είναι λίγο υποκριτικό να παίρναμε μια δραχμή στην κατάσταση που είναι η χώρα αυτή τη στιγμή».

Ακόμη, οι δυο τους σχολίασαν τον Γιάννη Βαρουφάκη με την Μαίρη Συνατσάκη να δηλώνει:

«Εμένα μου θυμίζει λίγο τον Lord Voldemort, τον κακό από τον Χάρι Πότερ. Μου τον θυμίζει έντονα και λίγο φρικάρω», ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπλήρωσε: «Και εμένα μου τον θυμίζει αλλά σε σχέση με άλλους πολιτικούς είναι σε ένα πολύ καλό σημείο εμφανισιακά».

Ακόμα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το «The Music School» και για το μέλλον των παιδιών που συμμετείχαν:

«Στο "Music School" τα σεβαστήκαμε τα παιδιά. Την Κατερίνα, που κέρδισε, δεν την είδαμε να πηγαίνει μετά το παιχνίδι από δω και από κει. Πολύ σεμνά, ωραία και ταπεινά θα πάει στο ωδείο να κάνει τα μαθήματά της».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σύγκρινε τη φετινή της συνεργασία με τη συμμετοχή της στο «Πρωινό mou», πριν περίπου τρία χρόνια:

«Τότε είχα μπει στη μέση της σεζόν. Μόλις είχα τελειώσει τα γυρίσματα του "Master Chef", δεν είχα αισθανθεί ποτέ κομμάτι αυτής της παρέας. Τώρα επειδή ήμουν από το πρώτο meeting και κάθε μέρα εκεί ,αυτό με κάνει να δένομαι περισσότερο και να βρίσκω τα πατήματά μου», συμπληρώνοντας: «Η Σάσα μου πήγε κόντρα την πρώτη εβδομάδα ξεκάθαρα, όπως συμβαίνουν σε αγέλες με ζωάκια που θες να δεις ποιος θα πάρει τον χώρο σου κι αν θα διεκδικήσει κάποιος κάτι από εσένα. Κάνεις λίγο τσαμπουκά. Είναι ένας τρελούτσικος, αλλά καλός άνθρωπος».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ελλάδα σ'αγαπώ» και την αντικατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια στην παρουσίαση:

«Δεν ξέρω τι έγινε, τα διάβασα κι εγώ. Εμένα μου έκανε πρόταση η παραγωγή. Μπορεί να είχαν γίνει συζητήσεις που για πολλούς λόγους δεν πήγαν προς κάποια κατεύθυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση