GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν αύριο οι πιλότοι της Lufthansa - Προβλήματα στις πτήσεις

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο 18 Μαρτίου όσοι ταξιδεύουν με τη Lufthansa καθώς απεργούν οι πιλότοι της που ανήκουν στο συνδικάτο V...

Απεργούν αύριο οι πιλότοι της Lufthansa - Προβλήματα στις πτήσεις

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο 18 Μαρτίου όσοι ταξιδεύουν με τη Lufthansa καθώς απεργούν οι πιλότοι της που ανήκουν στο συνδικάτο Vereinigung Cockpit. Από την απεργιακή κινητοποίηση θα επηρεαστούν κυρίως οι πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Η απόφαση να προκηρυχθεί η απεργιακή κινητοποίηση καταγράφεται καθώς συνεχίζεται η μακρόχρονη διένεξη ανάμεσα στο συνδικάτο και τη διεύθυνση της επιχείρησης, με αφορμή τους σχεδιασμούς της Λουφτχάνσα για την επέκταση της δραστηριότητας των εταιρειών χαμηλού κόστους που της ανήκουν.

Σύμφωνα με το συνδικάτο των πιλότων, η διοίκηση της Λουφτχάνσα παραμένει αμετάπειστη και συνεχίζει την προσπάθεια της να επιβάλει πολύ πιο δυσμενείς όρους και συνθήκες απασχόλησης στους νεότερους πιλότους, γεγονός το οποίο οδήγησε στην καταφυγή του συνδικάτου στην κινητοποίηση.

Σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο προειδοποίησε ότι σχεδιάζει να κλιμακώσει την απεργιακή κινητοποίηση για να εντείνει την πίεση που ασκεί στη διοίκηση της Λουφτχάνσα. Προς το παρόν, διευκρίνισε, οι δύο θυγατρικές της Λουφτχάνσα Germanwings και Eurowings δεν θα επηρεαστούν.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος της διεύθυνσης της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας για σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση