GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LUKUΜΑΔΕΣ σκέτη γλύκα!

Οι κλασικοί, αγαπημένοι σε όλους στρογγυλοί λουκουμάδες είναι και οι πρωταγωνιστές του LUKUΜΑΔΕΣ, στην οδό Αιόλου (πλατεία Αγίας Ειρήν...

LUKUΜΑΔΕΣ σκέτη γλύκα!

Οι κλασικοί, αγαπημένοι σε όλους στρογγυλοί λουκουμάδες είναι και οι πρωταγωνιστές του LUKUΜΑΔΕΣ, στην οδό Αιόλου (πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι-Αθήνα). Με βασικά χαρακτηριστικά τους την απλότητα, τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητα βάζουν σε πειρασμό μικρούς και μεγάλους με τη λαχταριστή γεύση και την προκλητική εμφάνισή τους.

Σε ένα υπέροχο εκμοντερνισμένο και ταυτόχρονα νοσταλγικό κατάστημα, η παλιά κλασική συνταγή –απλή και ισορροπημένη– παίρνει σάρκα και οστά, ισορροπώντας άψογα την απλότητά της με τις ποικίλες και άκρως δελεαστικές γεύσεις. Διατηρώντας τον κορμό της παραδοσιακής συνταγής για την παρασκευή των λουκουμάδων αναλλοίωτο, η κουζίνα του LUKUΜΑΔΕΣ προσαρμόζει απλώς τα υγιεινά υλικά του σήμερα που παράγονται στη χώρα μας, για να καταφέρει να μετατρέψει την αγαπημένη παιδική συνήθεια όλων, σε καθημερινή "ανάγκη".

Η ζύμη παρασκευάζεται χειροποίητα, ενώ οι λουκουμάδες τηγανίζονται σε εστίες γκαζιού με ποιοτικό λάδι που ανανεώνεται συνεχώς –η διαφορά είναι αισθητή.

Γεμιστοί με κρέμα σοκολάτας, λεμόνι ή μαστίχα, συνοδευόμενοι από παγωτό βανίλια, μέλι και καραμελωμένα αμύγδαλα, παγωτό μπουγάτσα για την απόλυτη Ελληνική γεύση ή παγωτό kazan dipi για τους λάτρεις των ανατολίτικων γλυκισμάτων, περιχυμένοι με ρευστή σοκολάτα πραλίνα ή παραδοσιακοί με μέλι και κανέλα ή ζάχαρη άχνη, όπως κι αν τους επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: πραγματική απόλαυση μιας απλής, παραδοσιακής λιχουδιάς.

Στο LUKUΜΑΔΕΣ θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία καφέ για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν πραγματικά ποιοτικό καφέ, όπως επίσης και άλλων γευστικών ροφημάτων, όπως λεμονάδα, βυσσινάδα κ.α. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ ή το οργανικό τσάι σας με κάποιο από τα σπιτικά παρασκευασμένα γλυκά.

Επιπλέον, θα βρείτε και μοναδική Τσικουδιά από τον Άγιο Μύρωνα της Κρήτης για την απόλυτη όμορφη στιγμή μιας παρέας.

Tip: To LUKUΜΑΔΕΣ λειτουργεί με counter service φιλοσοφία, επιλέγετε τί θα πάρετε κι έπειτα μπορείτε να καθίσετε στο τραπέζι σας.

Info:
Δευτέρα-Πέμπτη: 08.00-01.00, Παρασκευή-Σάββατο: 08.00-03.00, Κυριακή: 09.00-01.00
Τιμές: 2,50 ευρώ/μερίδα με άχνη ζάχαρη, 2,90 ευρώ/μερίδα με μέλι και κανέλα, 3,50 ευρώ/μερίδα με σοκολάτα πραλίνα & τριμμένο αμύγδαλο, 1 ευρώ (espresso), 1,80 ευρώ (cappuccino)

Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, Αθήνα
Τηλ. 210 3210880
info@lukumades.com
www.lukumades.com
www.facebook.com/Lukumades.Athens

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση