GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγωνισμός με δώρο MacBook Air

Το enikos.gr προσφέρει το λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό MacBook Air. Με οθόνη 11,6 ιντσών, επεξεργαστή i5 τέταρτης γενιάς, 4GB RAM, δίσκο S...


Διαγωνισμός με δώρο MacBook Air από το enikos.gr

Το enikos.gr προσφέρει το λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό MacBook Air. Με οθόνη 11,6 ιντσών, επεξεργαστή i5 τέταρτης γενιάς, 4GB RAM, δίσκο SSD, και μέχρι 9 ώρες αυτονομίας, το Macbook Air δεν θα το αποχωρίζεσαι.
Στείλε ΕΝ στο 54991
και πάρε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα MacBook Air.
Το MacBook Air διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5 τέταρτης γενιάς. Αυτή η εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί ώστε να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Έτσι, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, για περισσότερη ώρα από ποτέ. Επιπλέον, η κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5000 προσφέρει προηγμένες επιδόσεις, κάτι που θα εκτιμήσεις ειδικά σε παιχνίδια και σε άλλες εργασίες με υψηλές απαιτήσεις σε γραφικά.
Το MacBook Air οφείλει μεγάλο μέρος της ταχύτητάς του στον αποθηκευτικό χώρο flash. Αυτό το κάνει πιο ελαφρύ και πιο φορητό από τα παραδοσιακά notebook, ενώ παράλληλα προσφέρει ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα.


Όροι συμμετοχής εδώ.
Χρέωση αποστολής στο 54991:1,23€ | Γρ. Εξυπηρέτησης: 2111815928 | ΑSA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση