GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megaboom: Τα πολυβραβευμένα φορητά ηχεία για μεγαλύτερη ισχύ και κέφι

Η Ultimate Ears ανακοίνωσε  την επέκταση της γκάμας της από φορητά – και ήδη πολυβραβευμένα – ηχεία, με την παρουσίαση του UE MEGABOO...

Megaboom: Τα πολυβραβευμένα φορητά ηχεία για μεγαλύτερη ισχύ και κέφι
Η Ultimate Ears ανακοίνωσε  την επέκταση της γκάμας της από φορητά – και ήδη πολυβραβευμένα – ηχεία, με την παρουσίαση του UE MEGABOOM, ενός φορητού ασύρματου ηχείου νέας γενιάς, που προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ, δυνατότερο μπάσο και βέβαια ακόμη περισσότερο κέφι και ένταση στην παρέα, από κάθε άλλο φορητό ηχείο που έχετε ακούσει.
Παρόμοιο με το πρώτο φορητό ηχείο της εταιρίας, το UE BOOM, το επόμενης γενιάς UE MEGABOOM, αποδίδει εντυπωσιακά την αγαπημένη μας μουσική σε όλο το χώρο (με διασπορά 360 μοιρών) και με βαθύ μπάσο. Το MEGABOOM έχει ένα ηχοπερατό κάλυμμα, αδιάβροχο (πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή  IPX7) και ανθεκτικό στο λέρωμα, ενώ σε συνδυασμό με την στιβαρή του σχεδίαση που διευκολύνει την μεταφορά, γίνεται ιδανικό για μια διαρκή μουσική περιπέτεια, χωρίς όμως... κακοτοπιές. Ακόμη, το UE MEGABOOM ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια ζωής έως 20 ώρες, είναι ασύρματο με σύνδεση Bluetooth® έως και 30 μέτρα μακριά, οπότε μαζί του μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πάρτι οπουδήποτε. Αν χρειαστούμε κι άλλη ένταση και ρυθμό, απλώς το συνδέουμε ασύρματα με ένα ακόμη UE MEGABOOM, ή ένα UE BOOM!
Σύμφωνα με τον Rory Dooley, γενικό διευθυντή της εταιρίας, «…σήμερα ο κόσμος θέλει να απολαμβάνει τη μουσική του όπου κι αν βρίσκεται, κι αυτή να αποτελεί μέρος της κάθε του δραστηριότητας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο σχεδιάσαμε το UE MEGABOOM ώστε να αντέχει στην καθημερινότητά μας και στις πιο έντονες στιγμές της, αλλά και να μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τη μουσική  μας, όπου κι αν πάμε».
Τόσο το UE MEGABOOM όσο και το UE BOOM έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναβαθμίζονται συνεχώς με πρωτότυπες λειτουργίες, μέσω των αντίστοιχων δωρεάν εφαρμογών για λειτουργικά iOS® και Android™. Τέτοιες λειτουργίες είναι το ασύρματο On/Off, το ξυπνητήρι και ο πλήρως ρυθμιζόμενος ήχος. Ακόμη, για πρώτη φορά, οι αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν στα ηχεία ασύρματα!
Τιμή και διαθεσιμότητα
Το UE MEGABOOM θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη και στην Ασία από τον Ιανουάριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 299 €. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.ultimateears.com.
Σχετικά με την Ultimate Ears
Η Ultimate Ears, που ανήκει στη Logitech, πέτυχε το 1995 μια επαναστατική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αποδίδουν οι μουσικοί πάνω στη σκηνή, παρουσιάζοντας τα ειδικής κατασκευής επαγγελματικά ακουστικά της. Σήμερα οι καλλιτέχνες που κάνουν περιοδείες χρησιμοποιούν προϊόντα της Ultimate Ears περισσότερο από κάθε άλλη μάρκα, με την εταιρία να παράγει ακουστικά και ηχεία που επαναπροσδιορίζουν την ηχητική εμπειρία. Η Ultimate Ears είναι τώρα ο κορυφαίος προμηθευτής εξειδικευμένης εφαρμογής ακουστικών για επαγγελματίες μουσικούς και μια ανερχόμενη δύναμη σε κορυφαία ηχεία και ακουστικά για την καταναλωτική αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.ultimateears.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση