GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος Έλληνας θέλει να αγοράσει την ιστορική εφημερίδα "New York Daily News"...

Πρόταση για την αγορά της ιστορικής εφημερίδας της Νέας Υόρκης, New York Daily News, κατέθεσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Κα...


Πρόταση για την αγορά της ιστορικής εφημερίδας της Νέας Υόρκης, New York Daily News, κατέθεσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο κ. Κατσιματίδης, ο οποίος κατάγεται από τη Νίσυρο και θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το νυν ιδιοκτήτη, Μορτ Ζούκερμαν, εδώ και ένα μήνα, προκειμένου να καταλήξει στην χρυσή τομή και να πάρει στα χέρια του την Daily News.
Παρόλα αυτά, το ίδιο δημοσίευμα θέλει τουλάχιστον δυο ακόμη ισχυρούς επιχειρηματίες να καταθέτουν σύντομα πρόταση, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εκφράσει ενδιαφέρον ο ιδιοκτήτης της Cablevision, James Dolan.
Πάντως, πληροφορίες θέλουν τον 77χρονο Ζούκερμαν να αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να καλύψει και τα χρήματα που επένδυσε τα τελευταία χρόνια στην Daily News.
Πηγή: newgreektv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση