GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι εκλογές στην ΕΠΗΕΑ

*|MC:SUBJECT|* Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΗΕΑ για την εκλογή νέου Δ.Σ και υπολοίπων καταστατικών οργάνων και των εκ...

*|MC:SUBJECT|*
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΗΕΑ για την εκλογή νέου Δ.Σ και υπολοίπων καταστατικών οργάνων και των εκπροσώπων της στο Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.
Τα μέλη της ΕΠΗΕΑ συναισθανόμενα την κρισιμότητα των στιγμών τόσο όσον αφορά στα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όσο και το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ προσήλθαν στις κάλπες μαζικά και η συμμετοχή άγγιξε το ποσοστό του 60%.
Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, η οποία διοικεί τα τελευταία χρόνια την Ένωση με πρόεδρο τον Μάρκο Γκανά ήρθε πρώτη ανεβάζοντας το ποσοστό της σε 62%, αυξάνοντας τη δύναμη της κατά μία έδρα, καταλαμβάνοντας συνολικά εφτά έδρες στο ενδεκαμελές Δ.Σ. Δεύτερη παράταξη το ΔΙΚΤΥΟ καταγράφοντας απώλεια μιας έδρας, καταλαμβάνοντας συνολικά δύο έδρες στο Δ.Σ και τρίτη η ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, η οποία διατήρησε τις δύο έδρες που είχε στο Δ.Σ.
Τέλος για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ εξελέγησαν με συντριπτική πλειοψηφία οι προτεινόμενοι από την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ευάγγελος Τάτσης και Τάσος Παπαιωάνου και για την εξελεγκτική η Μαριάννα Βασιλάκου.
Η ΕΠΗΕΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση