GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικό βίντεο με αυτοκίνητο Peugeot που σκορπά το θάνατο...

Σε αγώνα ράλι οι θεατές τη γλύτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το Peugeot RCZ R βγήκε από το δρόμο και τουμπάρισε κατευθυνόμενο προς το...

Σε αγώνα ράλι οι θεατές τη γλύτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το Peugeot RCZ R βγήκε από το δρόμο και τουμπάρισε κατευθυνόμενο προς τους θεατές, οι οποίοι γλύτωσαν κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια.
Στην διάρκεια του Ράλι Regional de Franche-Comte, στη Γαλλία, το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ένα Peugeot RCZ R συνετρίβη και παραλίγο να σκοτώσει τους θεατές που μαζεύτηκαν για να δουν τον αγώνα.
Σε ένα υγρό δρόμο, το γαλλικό σπορ κουπέ έχασε την πρόσφυση, παρεξέκλινε του δρόμου και αναποδογύρισε πολλές φορές.
Αρκετές ιστοσελίδες στη Γαλλία αναζήτησαν κάποιο καλύτερο βίντεο της συντριβής, όμως δεν κατάφεραν να βρουν. Οι θεατές που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχημάτος και το κατέγραψαν, ανέφεραν ότι ήταν τέτοιος ο πανικός τους εκείνη τη στιγμή, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πως θα σωθούν, και τίποτα άλλο.
Το ατύχημα ήταν πολύ σοβαρό, αφού το RCZ R πήρε πολλές τούμπες και κατευθυνόταν προς τους θεατές, οι οποίοι ήταν καθισμένοι στο έδαφος. Πάντως, τόσο το πλήρωμα του αγωνιστικού, όσο και οι θεατές, δεν έπαθαν το παραμικρό.
Στην αγωνιστική του έκδοση, το RCZ Rδιαθέτει έναν εντυπωσιακό κινητήρα 1.6-λίτρων, η ιπποδύναμη του οποίου κυμαίνεται από 270 έως 300 ίππους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση