GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χώρισε με τη σύντροφο του ο ηγέτης των Podemos

Όποιος κερδίζει στην πολιτική, χάνει στην αγάπη; Ίσως ναι, αν κρίνει κανείς από τον ιδιαίτερα δημοφιλή πλέον στη χώρα μας ηγέτη του κι...

Χώρισε με τη σύντροφο του ο ηγέτης των Podemos

Όποιος κερδίζει στην πολιτική, χάνει στην αγάπη; Ίσως ναι, αν κρίνει κανείς από τον ιδιαίτερα δημοφιλή πλέον στη χώρα μας ηγέτη του κινήματος των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας. Παρ΄ ότι ο πολιτικός "σύντροφος" του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, βλέπει τη δημοτικότητα του διαρκώς να ανεβαίνει, παράλληλα με αυτή του κόμματος του, στην προσωπική του ζωή τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά: επιβεβαιώνοντας τις φήμες μηνών, ο Ιγκλέσιας ανακοίνωσε πως χώρισε από τη σύντροφο του, Τάνια Σάντσες, μεταδίδει η El Mundo.

Με μηνύματα τους στα προσωπικά τους προφίλ στο Facebook, ο 36χρονος Ιγκλέσιας και η 35χρονη Σάντσες επιβεβαίωσαν πως πλέον δεν είναι ζευγάρι. Οι φήμες για το χωρισμό τους δίνουν και παίρνουν από τον Ιανουάριο, όμως κανένας δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα την είδηση.

Στο μήνυμα τους στο FB (ανέβασαν το ίδιο μήνυμα στις σελίδες τους), οι πρώην σύντροφοι είπαν πως "αγαπιόμαστε πολύ, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο, είμαστε συνεργάτες, μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες για την πολιτική αλλαγή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για αυτή, απλά δεν είμαστε πια ζευγάρι". Ενώ ζήτησαν από τον Τύπο να σεβαστεί τα προσωπικά τους αυτά θέματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση