GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καυγάς Καμμένου - Σουλτς για τα εξοπλιστικά - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη Realnews

Καυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, με φόντ...

Ο καυγάς Καμμένου - Σουλτς για τα εξοπλιστικά - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη Realnews
Καυγάς έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, με φόντο τη γερμανική εταιρεία Rheinmetall που εμπλέκεται σε διακίνηση μαύρου χρήματος σε ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα, θέμα για το οποίο δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ η Realnews της Κυριακής.
Την αρχή έκανε ο κ. Σουλτς ο οποίος με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να τερματίσει τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λέγοντας πως "ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος".  Παράλληλα, ο κ. Σουλτς χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο μου φαίνεται καλύτερος διπλωμάτης σε σχέση με τον κ. Καμμένο".
Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος έγραψε στο Twitter “Πρόεδρε Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα, θυμάσαι;”, παραθέτοντας δημοσιεύμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς είχε απορρίψει ως απαράδεκτη ερώτηση του πρώην ευρωβουλευτή και νυν αναπληρωτή υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή για μίζες γερμανικών εταιρειών.
"Ο Σουλτς νομίζει πως είναι πρωθυπουργός της χώρας «πληρωμένη» απάντηση για τα εξοπλιστικά" έγραψε σε νέο tweet του.
Σύμφωνα με το ΜΕGA, συνεργάτες του κ. Καμμένου λένε ότι αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Σουλτς πρέπει να έχει κάποια σχέση με τη γερμανική  Rheinmetall.
Όπως λένε επίσης ο κ. Καμμένος μαζεύει στοιχεία και τις επόμενες ημέρες θα απαντήσει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υπόθεση της Rheinmetall.
Για «προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας» κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με τη συνέντευξη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
«Σε μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, προέβη ο κ. Σουλτς με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.
Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει:
«Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής».

Διαβάστε στη Realnews της Κυριακής 

H Realnews της Κυριακής δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με την πρόθεση του κ. Καμμένου να γεμίσει τα ταμεία του κράτους με χρήματα από εταιρείες που έχουν εμπλακεί σε εξοπλιστικά σκάνδαλα, μεταξύ αυτών και η Rheinmetall. Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη εταιρεία η εφημερίδα φέρνει στο φως τις κινήσεις στις οποίες έχει ήδη προβεί το Πεντάγωνο προς την κατεύθυνση εξασφάλισης εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση