ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Το Spiegel για τη συνέντευξη Βαρουφάκη

Share it:
Το Spiegel για τη συνέντευξη Βαρουφάκη στον ενικό
Στην χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στην εκπομπή «Στον ενικό» αναφέρεται δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel. Σε άρθρο που φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση σημειώνει:
«Η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εντός των επόμενων εβδομάδων 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών, κ. Βαρουφάκης, υποσχέθηκε πως η Ελλάδα θα συμμορφωθεί με το αίτημα αυτό: “ο Μάρτιος ρυθμίζεται”, δήλωσε».
Και προστίθεται: «Η Ελλάδα βεβαιώνει τους πιστωτές της ότι θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της τον Μάρτιο. “Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνουν όλες οι πληρωμές, στο σύνολό τους, και κυρίως προς το ΔΝΤ”, δήλωσε την Δευτέρα το ο yπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη».
Σε άλλο σημείο, το δημοσίευμα αναφέρει: «Το δεύτερο πακέτο βοήθειας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Το τι θα ακολουθήσει παραμένει ανοιχτό. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα δεχτεί ένα τρίτο πακέτο».
Share it:
Reactions:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση