GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Times: Οι δύο μήνες του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία ήταν "χαμένοι"

Στο θέμα της Ελλάδας και των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους αναφέρεται γνωστός αρθρογράφος της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον. Σε ...

Times: Οι δύο μήνες του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία ήταν

Στο θέμα της Ελλάδας και των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους αναφέρεται γνωστός αρθρογράφος της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον.

Σε άρθρο του στους Times με τίτλο "η μόνη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για να αποφύγει την καταστροφή είναι να γίνει καπιταλιστής", ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι ο πιο σημαντικός όρος που έχει τεθεί στην ελληνική κυβέρνηση είναι ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει καμιά βοήθεια εκτός αν δεν συμμορφωθεί με αυτούς τους κανόνες και τονίζει ότι η χώρα μας πρέπει να επανακτήσει την ικανότητα να αυτοχρηματοδοτείται στις διεθνείς αγορές.

Οι αμέσως επόμενες μέρες θα δείξουν αν η Ελλάδα έχει μια πιθανότητα να παραμείνει τελικά στην Ευρωζώνη, τονίσει στο άρθρο του ο Σάιμον Νίξον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο μήνες του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία ήταν "χαμένοι" και σημειώνει πως ο έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται να πείστηκε τελικά ότι η αναζήτηση περί "λευκών επιταγών" ήταν μάταιη. Όπως αναφέρει, η γερμανίδα καγκελάριος και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες ξεκαθάρισαν για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει καμιά βοήθεια εκτός αν δεν συμμορφωθεί με τους όρους που της έχουν τεθεί εξηγώντας το γιατί: "Η ευρωζώνη είναι ένωση από 19 κράτη-μέλη και έχει κανόνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση