GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To μυστικό ενός καλού ύπνου

Από τα παιδικά μας χρόνια ακόμα, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε μάθει πως όταν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, καταφεύγουμε σε ...

To μυστικό ενός καλού ύπνου βρίσκεται στο Quiet Life!
Από τα παιδικά μας χρόνια ακόμα, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε μάθει πως όταν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, καταφεύγουμε σε μία συνηθισμένη αλλά αναποτελεσματική μέθοδο. Είχαμε την εντύπωση, ότι μετρώντας προβατάκια, θα μπορούσαμε ευκολότερα να παραδοθούμε στη γλυκιά αγκαλιά του Μορφέα.
Aργότερα διαπιστώσαμε, πως όσα λευκά προβατάκια και αν περνούσαν από μπροστά μας, ο ύπνος αντιστεκόταν πεισματικά.

Ειδικά σήμερα, όπου η καθημερινότητά μας έγινε ακόμα πιο απαιτητική, με έντονη σωματική και πνευματική κούραση, αρκετές είναι οι φορές που στριφογυρίζουμε ανήσυχοι στο κρεβάτι μας.
Σε όλες αυτές τις… νυχτερινές περιπέτειες, ένα απόλυτα φυσικό προϊόν της Lanes, το Quiet Life, ήρθε να κατευνάσει τις ανησυχίες μας, προσφέροντας έναν καλό και ατάραχο ύπνο.

Το Quiet Life αποτελείται από φυτικά συστατικά όπως βαλεριάνα, πασιφλόρα, λυκίσκο, άγριο μαρούλι και λεοντόνουρο. Συστατικά, γνωστά για τις χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, σε συνδυασμό με βιταμίνες του συμπλέγματος Β – Β1, Β2 και Β3 -, οι οποίες συμβάλουν για τη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος.
Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή και αποτελεί την πιο προσιτή και άμεση λύση για όσους επιθυμούν να καταπολεμήσουν τις δύσκολες στιγμές της αϋπνίας. Με αφορμή μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου στις 20 Μαρτίου, το Quiet Life μας θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του ποιοτικού ύπνου.
Το Σάββατο 21.03, στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, θα ακολουθήσει ένας διαγωνισμός - έκπληξη για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο για ξεκούραστο και ήσυχο ύπνο από τη Lanes!



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση