GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...ύπουλο tweet για την 25η Μαρτίου και η ανασκευή του

Από το πρωί ξένα ΜΜΕ καλύπτουν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου άλλοτε με επικριτικό τόνο και άλλοτε με ειρωνικό. Το Bloomberg έγραψε χ...

Από το πρωί ξένα ΜΜΕ καλύπτουν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου άλλοτε με επικριτικό τόνο και άλλοτε με ειρωνικό. Το Bloomberg έγραψε χαρακτηριστικά πως ενώ οι διεθνείς πιστωτές συσκέπτονται για τη μοίρα της Ελλάδας, οι Έλληνες χορεύουν και κάνουν παρελάσεις. Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα, διερωτάται για το κόστος αυτών των εκδηλώσεων τη στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει χρήματα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Αντίστοιχα ειρωνικό ήταν το tweet του δημοσιογράφου του Reuters, Ούγκο Ντίξον που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια ενδεικτική φωτογραφία από την παρέλαση (τανκ εν μέση οδώ) με χρωματική αποτύπωση που κάνει συνειρμούς με την ...δικτατορία.  Το σχόλιό του, όμως, είναι ακόμη πιο δηκτικό. Γράφει χαρακτηριστικά: «Κάπως έτσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας».


Η ανασκευή
Πολλοί Έλληνες χρήστες του Twitter του απάντησαν όμως  με καυστικό τρόπο.
«Οι οδηγοί αυτών των τανκς είναι υπερήφανα εγγόνια εκείνων που πολέμησαν κατά των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμων και έδωσαν στην Ευρώπη την πρώτη νίκη», έγραψε Έλληνας χρήστης προς τον δημοσιογράφο του Reuters.
«Περιπλανήθηκα σαφώς απερίσκεπτα σε ένα ναρκοπέδιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του», έγραψε μετά τις αντιδράσεις οδημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση