GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια είναι εκεί έξω: Τα X-Files επιστρέφουν!

Αν ήσασταν κι εσείς από αυτούς που τη δεκαετία του 1990 αναζητούσαν την αλήθεια που “είναι εκεί έξω”, τότε έχουμε πολύ καλά νέα για σας...

Η αλήθεια είναι εκεί έξω: Τα X-Files επιστρέφουν!

Αν ήσασταν κι εσείς από αυτούς που τη δεκαετία του 1990 αναζητούσαν την αλήθεια που “είναι εκεί έξω”, τότε έχουμε πολύ καλά νέα για σας: Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε σήμερα ότι, μετά από 13 χρόνια απουσίας, το θρυλικό σίριαλ X-Files πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες, και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του Fox Ντέινα Γουόλντεν και ο διευθύνων σύμβουλος Γκάρι Νιούμαν, το επόμενο “κεφάλαιο” των X-Files θα περιλαμβάνει μία σειρά έξι επεισοδίων, με σκηνοθέτη τον δημιουργό του σίριαλ Κρις Κάρτερ, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν ο Ντέιβιντ Ντατσόβνι (Φοξ Μόλντερ) και η Γκίλιαν Άντερσον (Ντέινα Σκάλι).

“Το σκέφτομαι σαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών”, δήλωσε ο Κάρτερ. “Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο παράξενος, μία τέλεια στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες”, πρόσθεσε.

Η παραγωγή των νέων επεισοδίων της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι η σειρά X-Files θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει στα εννέα χρόνια προβολής της (από το Σεπτέμβριο του 1993 ως το 2002) 16 βραβεία Γκράμι και 5 Χρυσές Σφαίρες, ενώ σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά με τις υποθέσεις μεταφυσικών φαινομένων που μετέφερε στη μικρή οθόνη. Οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι, που πρωταγωνιστούν στη διερεύνηση των φαινομένων αυτών, είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές φιγούρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση