GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ZDF: Το βίντεο με τον Βαρουφάκη ήταν σατιρικό

Σατιρικό ήταν το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF Neo Magazin Royale και σ...

ZDF: Το βίντεο με τον Βαρουφάκη ήταν σατιρικό

Σατιρικό ήταν το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF Neo Magazin Royale και στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής ισχυρίζονταν ότι είχαν παραποιήσει τεχνικά το αυθεντικό βίντεο με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, προσθέτοντας την άσεμνη χειρονομία με αναφορά προς την Γερμανία.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ZDF, Νόρμπερτ Χίμλερ δήλωσε στο περιοδικό «Der Spiegel» ότι «στο εξής, όταν προβάλλεται η συγκεκριμένη εκπομπή, θα χρησιμοποιούμε την σήμανση "σάτιρα"» και αστειευόμενος, τόνισε ότι ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής Γιαν Μπέμερμαν προς το παρόν αποκλείεται καλού κακού από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, οι συντελεστές της εκπομπής σκόπευαν να ξεκαθαρίσουν το θέμα απόψε, αλλά η διεύθυνση του καναλιού αποφάσισε να το διευκρινίσει ήδη νωρίτερα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση