GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαββαΐδου: Η ρύθμιση των 100 δόσεων τρέχει, άρα όλα θα πάνε καλά

"Όλα θα πάνε καλά", διαβεβαίωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γ...

Σαββαΐδου: Η ρύθμιση των 100 δόσεων τρέχει, άρα όλα θα πάνε καλά

"Όλα θα πάνε καλά", διαβεβαίωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα διαθέσιμα του κράτους.

"Το Δημόσιο πάντα είχε τρόπους να εισπράττει. Αυτή τη στιγμή τρέχει η ρύθμιση των 100 δόσεων, επομένως όλα θα πάνε καλά", είπε η κ. Σαββαΐδου, στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων της ΔΟΥ Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με την αυτόματη απόδοση ΦΠΑ και άλλα μέτρα για την ταχύτερη είσπραξη εσόδων, τόνισε πως θα υπάρξουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις το επόμενο διάστημα.

Η κ. Σαββαΐδου επεσήμανε ότι θα ακολουθήσουν και τα εγκαίνια της πρότυπης ΔΟΥ, όπου θα υπάρχει μια ομάδα συναλλαγής η οποία θα έρχεται αποκλειστικά σε επικοινωνία με τους πολίτες, ώστε αυτοί να εξυπηρετούνται και να μην ταλαιπωρούνται από γκισέ σε γκισέ.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας. Ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβας τόνισε ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική δυνατότητα των εργαζομένων και παράλληλα προέτρεψε τους πολίτες να είναι συνεπείς στην καταβολή των φόρων.

Η κ. Σαββαΐδου είπε ότι ο καθένας πρέπει να φορολογείται ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει και αυτοί που δεν έχουν να μην επιβαρύνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση