GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση Βαρουφάκη - Λαγκάρντ

Η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, είναι π...

Στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα η συνάντηση Βαρουφάκη - Λαγκάρντ

Η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, είναι προγραμματισμένη για απόψε, στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας).

Ο κ. Βαρουφάκης αναμένεται να φθάσει στην αμερικανική πρωτεύουσα λίγες ώρες πριν τη μετάβασή του στα γραφεία του ΔΝΤ, για να συναντηθεί με την επικεφαλής του Ταμείου. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, πρώην αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον, o υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί την Δευτέρα, με τον υφυπουργό Οικονομικών για τις Διεθνείς Υποθέσεις Νάθαν Σιτς ( o υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιού, απουσιάζει σε προγραμματισμένες διακοπές λόγω του σημερινού Καθολικού Πάσχα).

Ο κ. Βαρουφάκης θα έχει επίσης συνάντηση και με την Κάρολαϊν Άτκινσον, σύμβουλο του Προέδρου Ομπάμα επί διεθνών οικονομικών θεμάτων και εθνικής ασφάλειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση