GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελπίδα στα συντρίμμια του Νεπάλ: Σώθηκε 15χρονο αγόρι

Με τον απολογισμό των νεκρών από το σεισμό του Νεπάλ να αγγίζει τις 5.500 ανθρώπους, η διάσωση ενός 15χρονου αγοριού από τα ερείπια γε...

Ελπίδα στα συντρίμμια του Νεπάλ: Σώθηκε 15χρονο αγόρι

Με τον απολογισμό των νεκρών από το σεισμό του Νεπάλ να αγγίζει τις 5.500 ανθρώπους, η διάσωση ενός 15χρονου αγοριού από τα ερείπια γεννά μια ελπίδα. Το 15χρονο παιδί πέρασε 5 μέρες κάτω από τα ερείπια ενός ξενώνα. Εντοπίστηκε σε συνεργασία με διασώστες από την αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση USAID.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής ΜΚΟ Άντριου Ολβέρα δήλωσε ότι το αγόρι δεν ήταν θαμμένο πολύ βαθιά, αλλά ότι κατέρρευσαν και οι επτά όροφοι του κτιρίου με αποτέλεσμα ο 15χρονος να είχε "εγκλωβιστεί ανάμεσά τους".

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Καμάλ Σιχ Μπαμ, ο έφηβος ονομάζεται Πέμπα Λάμα.

Σύμφωνα με τα νεπαλέζικα μέσα ενημέρωσης, το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο τελευταίος απολογισμός του σεισμού του Σαββάτου κάνει λόγο για 5.500 νεκρούς--5.489 εξ αυτών στο Νεπάλ και 61 στις γειτονικές Ινδία και Μπανγκλαντές, ενώ σύμφωνα με κινέζους αξιωματούχους, 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Θιβέτ.

Με περίπου 11.500 τραυματίες στο Νεπάλ και τα σωστικά συνεργεία να επιχειρούν ακόμη να φθάσουν σε απομονωμένες περιοχές είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί, ίσως όμως να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις σαν τη σημερινή διάσωση του 15χρονου στο Κατμαντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση