GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εφετείο βρέθηκαν σήμερα Σημίτης, Βενιζέλος και Βάσω για τον Ακη...

Στο εφετείο βρέθηκαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και η Βάσω Παπανδρέου, προκειμέ...

Οι παγωμένες χειραψίες Τσοχατζόπουλου με Σημίτη, Βενιζέλο και Βάσω Παπαδρέου- ΒΙΝΤΕΟ
Στο εφετείο βρέθηκαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και η Βάσω Παπανδρέου, προκειμένου να καταθέσουν στη δίκη Τσοχατζόπουλου, ως μέλη του ΚΥΣΕΑ την περίοδο 1996- 2000.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος αφού μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου πλησίασε προς το μέρος των τριών κι αφού είπε «Καλημέρα σε όλους» αντάλλαξε χειραψία αρχικά με τον κ. Βενιζέλο, στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κ. Σημίτη και αποκαλώντας τον «πρόεδρο» του άπλωσε το χέρι και οι δύο άντρες αντάλλαξαν μία ψυχρή χειραψία, ενώ λίγο πιο θερμή χειραψία αντάλλαξε με την Βάσω Παπανδρέου.
Απαντώντας στο σχόλιο των δημοσιογράφων ότι η μέρα είναι ιστορική, ο πρώην υπουργός είπε: «Σιγά την ιστορική».
Τέλος, το δικαστήριο παρέπεμψε τις καταθέσεις των Κώστα Σημίτη, Ευάγγελου Βενιζέλου, Βάσω Παπανδρέου Γιάννου Παπαντωνίου και των τότε αρχηγών των όπλων, σε νέες ημερομηνίες. Έτσι, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα καταθέσουν στις 13 Μαΐου, ενώ, ο Γιάννος Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου στις 20 Μαΐου, ενώ οι τότε αρχηγοί των όπλων, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανούσος Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης στις 27 Μαΐου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση