GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι έτοιμη να κάνει 2ο παιδί μετά τον καρκίνο

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την οικογένειά...

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι έτοιμη να κάνει 2ο παιδί μετά τον καρκίνο Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την οικογένειά της, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Αχ Παναγία μου, μακάρι να κάνουμε ένα ακόμα παιδάκι. Σαν τρελοί θέλουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί. Και να σου πω κάτι; Είμαι διατεθειμένη να πάρω και τα ρίσκα μου και όλα» 

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον καρκίνο, τον οποίο και ξεπέρασε, ρωτώντας την αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της σε περίπτωση δεύτερης εγκυμοσύνης, η ίδια απάντησε:

«Λένε ότι είναι απαγορευτικό να μείνεις έγκυος τα πρώτα πέντε χρόνια μετά την αρρώστια. Τώρα έχουνε περάσει έξι. Όσο είναι και η κόρη μου... Σαφώς έχει σημασία και η πορεία αυτών των ετών. Έχω πάει καλά, ο γιατρός μού έχει δώσει την άδεια να το κάνω. Δηλαδή να προσπαθήσω για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Άμα ευλογήσει ο Θεός... Εγώ αισθάνομαι τη δύναμη να το κάνω. Εγώ μέσα μου δεν έχω φόβο απέναντι σε μια ενδεχόμενη, μελλοντική εγκυμοσύνη. Είμαι άνθρωπος που θέλει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα, όταν υπάρχει».

Από πού αντλεί τη δύναμη να αντιμετωπίσει θετικά κάθε δυσκολία;

«Νομίζω είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Σαφώς και αυτά που παίρνεις είναι πολύ βασικά, αλλά για εμένα ο χαρακτήρας είναι το πρώτο. Ο άντρας μου παραδέχθηκε ότι από εμένα έπαιρνε δύναμη (κατά τη διάρκεια της μάχης μου με τον καρκίνο). Δηλαδή έβλεπε εμένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση. Γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που το αντιμετώπιζε πολύ ψύχραιμα. Ήταν περίεργη κατάσταση. Όταν γεννάς, είσαι αλλού (σ.σ.: διαγνώστηκε με καρκίνο αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της). Ήταν το μπέρδεμα της χρονικής στιγμής για μένα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση