GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελεσίγραφο έως τις 20 Απριλίου για τις τελικές ελληνικές προτάσεις

Του Τάσου Δασόπουλου Στην σκληρή πραγματικότητα επανέφεραν την ελληνική αποστολή οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών ζητώντας χθες να έχουν στα χέρ...

Τελεσίγραφο έως τις 20 Απριλίου για τις τελικές ελληνικές προτάσεις

Του Τάσου Δασόπουλου

Στην σκληρή πραγματικότητα επανέφεραν την ελληνική αποστολή οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών ζητώντας χθες να έχουν στα χέρια τους ένα πλήρη κατάλογο όλων των μέτρων και των πολιτικών του ελληνικού προγράμματος μέχρι και την Δευτέρα 20 Απριλίου.

Ειδικότερα ζήτησαν από το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Νίκο Θεοχαράκη να έχουν στα χέρια του μέχρι τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας την πρόταση της Ελλάδας για δημοσιονομικά, ασφαλιστικό, εργασιακά και αποκρατικοποιήσεις.

Δηλαδή τα θέματα στα οποία η Ελληνική Κυβέρνηση θέλει να κάνει αλλαγές εκ βάθρων σε σχέση με όσα προέβλεπε το μνημόνιο.

Η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης συνεδρίασε για πρώτη φορά χθες μετά τις διακοπές για το Πάσχα των Καθολικών περιλαμβάνοντας στην πρώτη της μέρα και το θέμα της Ελλάδας παρότι όλοι γνώριζαν ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η συνεδρίαση δεν είχε αντιπαραθέσεις για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν αντιπαραθέσεις.

Ο κ Θεοχαράκης έκανε ένα σύντομο απολογισμό των έως τώρα διαπραγματεύσεων οι οποίες έχουν ουσιαστικά παγώσει λόγω του Πάσχα των καθολικών αλλά και την διακοπή των επαφών με την ομάδα των Βρυξελλών για περίπου 7 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση