GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 22 χρονος στην Κω

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 22 χρονος στην Κω ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και απήχθη για χρέος που διατηρούσε, από δύο άτομα ηλικίας 41 και 31...

Ξυλοκόπησαν και απήγαγαν 22χρονο στην Κω για χρέη
Στιγμές τρόμου έζησε ένας 22 χρονος στην Κω ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και απήχθη για χρέος που διατηρούσε, από δύο άτομα ηλικίας 41 και 31 ετών, τα οποία συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Όπως εξακριβώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη της Κω οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και χτύπησαν με τα χέρια τους τον 22χρονο, με αφορμή μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, ωστόσο οι κατηγορούμενοι τον εντόπισαν εκ νέου και αφού τον επιβίβασαν με τη βία σε επιβατικό αυτοκίνητο τον μετέφεραν διαδοχικά σε διάφορα σημεία του νησιού όπου του προκάλεσαν χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας ο 41χρονος δράστης επικοινώνησε με τον πάτερα του 22χρονου απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωση του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση ασφαλούς απελευθέρωσης του 22χρονου και σύλληψης των δραστών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης προκαθορίστηκε συνάντηση του πάτερα του θύματος με τους δράστες.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι δράστες μετέβησαν στο προκαθορισμένο σημείο μαζί με τον 22χρονο και αστυνομικοί που επόπτευαν διακριτικά το χώρο επενέβησαν και τους ακινητοποίησαν.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κω για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση