GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακρωτηριάστηκαν 2 άτομα στο σαϊτοπόλεμο της Μεσσήνης

Δύο άνδρες, ο ένας γύρω στα 60 και ο δεύτερος γύρω στα 65, έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς στα χέρια τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ...

Ακρωτηριάστηκαν 2 άτομα στο σαϊτοπόλεμο της Μεσσήνης

Δύο άνδρες, ο ένας γύρω στα 60 και ο δεύτερος γύρω στα 65, έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς στα χέρια τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής «Ελευθερίας» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο ένας έχασε το αριστερό του άκρο από τον αγκώνα, ενώ στον δεύτερο οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον αριστερό καρπό του κατά τη διεξαγωγή του παραδοσιακού «σαϊτοπόλεμου».

Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να σταματήσουν την αιμορραγία.

Αμέσως μετά, αναμένεται να διακομιστούν για νοσηλεία στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα σοβαρά τραύματα που φέρουν και να γίνει προσπάθεια συγκόλλησης των άκρων τους.

Πρόκειται για το τρίτο θλιβερό περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο νέων ανθρώπων στην Άνω Άμφεια Θουρίας. Έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία, όταν πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση, 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας. Ο νεαρός, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, υπεβλήθη σε επέμβαση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του χέρια, ενώ ο άτυχος νέος έχασε και την όραση του. Ένας φίλος του, που ήταν μαζί του, επίσης 25 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση