GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτα μέτρα στο Λονδίνο για τη γέννηση του 2ου πριγκιπικού μωρού

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μπει στο μήνα της και το Λονδίνο θυμίζει φρούριο... Έκτακτα μέτρα ισχύουν έως και τις 30 του μήνα γύρω από το νοσ...

Έκτακτα μέτρα στο Λονδίνο για τη γέννηση του 2ου πριγκιπικού μωρού

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μπει στο μήνα της και το Λονδίνο θυμίζει φρούριο...

Έκτακτα μέτρα ισχύουν έως και τις 30 του μήνα γύρω από το νοσοκομείο «St. Mary», καθώς η 33χρονη Δούκισσα του Κέμπριτζ αναμένεται να εισαχθεί για να γεννήσει το δεύτερο πριγκιπικό μωρό στην ιδιωτική πτέρυγα «Lindo», όπως και την πρώτη φορά. Το κόστος της σουίτας αγγίζει περίπου τα 11.600 ευρώ.

Η στάση και η στάθμευση στην περιοχή απαγορεύονται, αλλαγές έγιναν στο δρομολόγιο του λεωφορείου που διέρχεται από το σημείο, ενώ δεκάδες κάγκελα κρατούν σε απόσταση, τόσο τους περίεργους, όσο και τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους εικονολήπτες, που αναμένεται να «πλημμυρίσουν» τον δρόμο, όπως και στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.

Αν και η ημερομηνία του τοκετού δεν έχει ανακοινωθεί, πιστεύεται ότι θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ 24 και 28 Απριλίου.

Στο μεταξύ, τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού δίνουν και παίρνουν: το 90% προβλέπει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του θα αποκτήσουν κοριτσάκι, ενώ επικρατέστερα ονόματα είναι τα Αλίκη και Βικτωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση