GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Παίρνουν κεφάλι 2% οι Εργατικοί σε νέα δημοσκόπηση

Σημαντικά δημοσκοπικά ευρήματα εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου, εμφανίζει μέτρηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό ...

Βρετανία: Παίρνουν κεφάλι 2 μονάδων οι Εργατικοί σε νέα δημοσκόπηση
Σημαντικά δημοσκοπικά ευρήματα εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου, εμφανίζει μέτρηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun. Με βάση τις μετρήσεις η αντιπολίτευση του Εργατικού Κόμματος έχει 2 ποσοστιαίες μονάδες προβάδισμα έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Η δημοσκόπηση δίνει στους Εργατικούς του Εντ Μίλιμπαντ το 35% των προτιμήσεων των Βρετανών ψηφοφόρων, έναντι του 33% που κατέχουν οι Τόρις και 14% για το αντιευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακολουθούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με 8% και οι Πράσινοι με 5%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα Sun.
Σύμφωνα με τους περισσότερους δημοσκόπους, ούτε οι Συντηρητικοί του Κάμερον, ούτε το Εργατικό κόμμα του Μίλιμπαντ αναμένεται να κερδίσουν την απόλυτη πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση