GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Live Well event

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή για την υγεία: το 3ο ΝΝ Live Well event, με στόχο την προώθηση της ά...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Live Well event

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή για την υγεία: το 3ο ΝΝ Live Well event, με στόχο την προώθηση της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής. Το κέντρο της πόλης πλημμύρισε με χιλιάδες κόσμου, που βρέθηκε εκεί για να διανύσει μία συμβολική απόσταση 5 χιλιομέτρων περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο. 

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό και όλη η διαδρομή γύρω από το κέντρο μετατράπηκε από τους συμμετέχοντες σε ένα απέραντο πορτοκαλί «ποτάμι».

H Έλενα Παπαβασιλείου ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και κράτησε το κέφι του κόσμου αμείωτο στη μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία. Η Σόφη Πασχάλη, με την ομάδα της, ανέβασε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων πριν την εκκίνηση, προετοιμάζοντάς τους στους ρυθμούς της aerial yoga και της zumba.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση