GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόεδρος της Βραζιλίας στις 30 Ιουνίου στις ΗΠΑ

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον την 30ή Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ηνωμέν...

Η πρόεδρος της Βραζιλίας στις 30 Ιουνίου στις ΗΠΑ

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον την 30ή Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί προσδοκίες για σύσφιγξη των διμερών σχέσεων και αύξηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών της ηπείρου. Ο Ομπάμα έκανε την ανακοίνωση αυτή λίγο πριν από την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με την Ρουσέφ, στο περιθώριο της Συνόδου της Αμερικής, στον Παναμά.

Η κεντροαριστερή πρόεδρος της Βραζιλίας είχε ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψή της στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2013, εξοργισμένη μετά τις αποκαλύψεις του Τύπου περί παρακολούθησης των επικοινωνιών της από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση