GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη στα 47 της έκανε δίδυμα χωρίς εξωσωματική

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly» για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στα 47 της και για τα δίδυμα που τελικά έφερε ...

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη στα 47 της έκανε δίδυμα χωρίς εξωσωματική Η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly» για το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στα 47 της και για τα δίδυμα που τελικά έφερε στον κόσμο πριν από περίπου έξι χρόνια.

Στα 47 σου αποφάσισες πολύ συνειδητά να κάνεις παιδί

Έχω άλλον ένα γιο, είκοσι ετών. Στα 47 μου έκανα δίδυμα χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση. Πάντα ήθελα να αποκτήσω πολλά παιδιά. Στην οικογένειά μου υπάρχει ούτως ή άλλως παράδοση γυναικών που έκαναν παιδιά σε σχετικά μεγάλη ηλικία. Είχα μείνει και στο παρελθόν έγκυος αλλά απέβαλα. Επικαλούνται πάντα το επιχείρημα για τις γυναίκες που αποφασίζουν να γίνουν μητέρες σε μεγάλη ηλικία ότι ενδέχεται να μην είναι κοντά στα παιδιά τους τα επόμενα είκοσι χρόνια. Και ποιος μπορεί να εγγυηθεί σε μια γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας ότι θα ζήσει και πόσο; Προσωπικά θέλω να δω τα παιδιά μου μεγάλα να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες.

Δέχτηκες προκατάληψη ή αντίδραση όταν αποφάσισες να κάνεις παιδί στα 47;

Κινούμαι σε έναν κύκλο ανθρώπων που δεν είναι συμβατικοί. Δεν έχω φίλους υπαλλήλους σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες. Είναι όλοι δημοσιογράφοι ή καλλιτέχνες. Ποιος θα μου έλεγε κάτι; Σίγουρα στο σχολείο των παιδιών υπάρχουν ενδεχομένως και κάποιοι που μπορεί να ξινίσουν τα μούτρα ή να πουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Μπροστά μου δεν έχει αναφέρει κανείς τίποτα! Γενικά, δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο καθένας. Δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αν με συμπαθεί ο τάδε ή όχι. Δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες.

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις πλαστική;

Όχι. Δεν θα έκανα ποτέ πλαστική. Δεν είμαι ενάντια στις κυρίες που κάνουν. Προσωπικά, όμως, το θεωρώ φοβερή ματαιοδοξία. Δεν έχω κάνει ούτε καν bottox. Θεωρώ ξεφτίλα να δώσω λεφτά για κάτι που αφορά τη μούρη μου. Προτιμώ να αγοράσω ένα δώρο στα παιδιά μου. Μόνο η επέμβαση στα μάτια στοιχίζει 4.000 ευρώ. Τσάμπα χρήματα. Θα γεράσεις έτσι κι αλλιώς. Ό,τι κι αν κάνεις, τα μάτια και το στήθος θα πέσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση